2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат

...
2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2020- Близнаци: Любов, пари, кариера, здраве

2020 година ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да слагат ново начало, както в персоналния си живот, по този начин и във финансов аспект.

Близнаци е третият зодиакален знак и се ръководи от планетата Венера. Това е въздушен знак, също като Везни и Водолей.

Според вашия хороскоп за 2020 година вие навлизате в интервал, в който би трябвало да изградите живота си, Близнаци, тъй че използвайте тази година, с цел да постигнете всичко, което в действителност желаете в живота си, и обърнете внимание на това по какъв начин да сбъднете най-големите си фантазии.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Близнаци за 2020 година, за другите декани:

1-ви декан:  Ако вашият рожден ден е сред 21 май и 1 юни. 2020 ще донесе някои доста положителни благоприятни условия и шанс и ви разрешава да подобрите живота си съществено. През тази година ще имате потребността да се сблъсквате с нови неща. Непознатото ще ви притегля мощно.

2-ри декан:  Ако вашият рожден ден е сред 2 и 11 юни. През тази година нещата ще се получават най-добре, в случай че работите в партньорства и в екип. Поемете колкото можете повече задължения и ще постигнете огромни триумфи.

3-ти декан:  Ако вашият рожден ден е сред 12 и 21 юни. През 2020 година любознанието ще бъде движеща мощ в живота ви, което не е по никакъв начин неприятно. Поставете си цели, които ще съумеете да постигнете.

Влияние на планетите върху Близнаци през 2020 година:

Започвайки от тази година, Близнаците ще бъдат доста по-внимателни по отношение на хората, които ги заобикалят. Ще срещнете доста нови хора през тази година и задълбочено ще обмисляте кои от тях би трябвало да останат в живота ви и кои не.  Сатурн ще бъде по отношение на Плутон  на 12 януари и ще дефинира точно тези по-високи условия, които имате към близките.

Имате потребност от доста самообладание и дипломация, с цел да избегнете конфликти и даже раздели, изключително сред 3 януари - 15 февруари, когато темпераментният и създаващ конфликти  Марс ще въздейства на Близнаци .  

Венера е ретроградна  в Близнаци сред 12 май и 25 юни.

Венера носи доста спорове с хората, които са значими за вас, и всичко може да стартира от завещание, систематизиране на отговорности или морални правила. Възможно е някой значим за вас човек да ви предложи партньорство през август.

Вижте повече на: Jenite.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР